Oscar Aerts krijgt hersenoperatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een maand geleden vertelde Oscar Aerts dat hij het Syndroom van Cushing heeft. Zijn gezicht begon plotseling op te zwellen, terwijl zijn leefstijl niet was veranderd. Hij at goed en sportte veel. Op zijn Instagram-account liet hij toen het volgende weten:

 

‘Na een periode van onderzoeken is bij mij Het Syndroom van Cushing vastgesteld. Het syndroom van Cushing is een hormoon aandoening, die wordt gekenmerkt door een verhoogd gehalte aan bijnierschorshormoon (cortisol) in het bloed. Ik slik nu medicatie en over een aantal weken zal blijken of een operatie noodzakelijk is.’

 

Nu vertelt Oscar aan het blad Weekend dat hij wél geopereerd moet worden. Dit gaat behoorlijk heftig worden, want het gaat hier om een hersenoperatie. De hypofyse, zal verwijderd moeten worden. De hypofyse zit in het midden van je hersenen, en dat is natuurlijk hélemaal spannend. ‘Ik kijk natuurlijk niet uit naar de operatie en had liever gehad dat ik met medicijnen geholpen was geweest, maar aan de andere kant ben ik blij dat de mogelijkheid er is’, zegt hij. Wel moet hij zich voorbereiden op een lange herstelperiode na de operatie. Maar gelukkig staan zijn vriendin Jessica en zoontje Eli voor hem klaar.

 

 

 

????

Een foto die is geplaatst door Oscar Aerts (@oscaraerts) op

 

????: @cooperseykens #moringyall

Een foto die is geplaatst door Oscar Aerts (@oscaraerts) op

 

????

Een foto die is geplaatst door Oscar Aerts (@oscaraerts) op


Tekst: Rebecca Freeling

Tags

GEZICHTHERSENENHERSENOPERATIEHORMONENOPERATIEOSCAROSCAR AERTSSYNDROOMSYNDROOM VAN CUSHINGZIEKZIEKTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck