Oud-deelnemers over lage kijkcijfers Boer Zoekt Vrouw: ‘Het is ten einde’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is ook oud-deelnemers van Boer Zoekt Vrouw opgevallen dat de kijkcijfers een stuk lager zijn dan de vorige seizoenen. Wat vinden zij ervan? ,,Het is gewoon ten einde.”

Boer Geert Krops, die negen jaar geleden aan Boer Zoekt Vrouw meedeed, denkt dat het programma zijn langste tijd gehad heeft. ,,Na zoveel jaar is het ook een keer klaar”, zegt hij in gesprek met weekblad Party.

‘Boer Zoekt Vrouw is ten einde’

Zo hoort hij van veel mensen om hem heen dat ze op zondagavond niet langer meer thuisblijven om naar het programma te kijken. Zelf heeft hij wel de eerste aflevering gekeken, maar daar was hij niet enthousiast over. ,,Ik vond het niet zo leuk. Ik miste de spanning”, aldus Geert. Zou het helpen wanneer presentatrice Yvon Jaspers vervangen wordt? ,,Nee, dat helpt niks. Het is gewoon ten einde. ‘BZV’ is al te lang op televisie.”

Lage kijkcijfers

Boer Willem Beekman, die in 2012 meedeed aan het programma, vermoedt dat mensen langzamerhand wel gezien hebben hoe vrijgezelle boeren op zoek gaan naar de liefde. ,,Maar dat kun je pas echt zeggen als er meerdere keren net geen 1,4 miljoen kijkers kijken”, legt hij in Party uit. ,,Drie miljoen zullen ze niet halen, maar ik verwacht dat ‘BZV’ inclusief uitgesteld kijken wel weer de twee miljoen kijkers aantikt.”

Yvon vervangen?

Ook Willem denkt dat Yvon het programma gewoon nog blijft presenteren. ,,Ik zou Yvon alleen van het programma afhalen als het een compleet andere opzet krijgt, want dan hoort daar een ander gezicht bij. Maar zolang het concept blijft zoals het is, vind ik dat Yvon het geweldig goed doet en de boeren op hun gemak stelt, met ze meeleeft.”

Tags

BOER ZOEKT VROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck