Ouders Maddie pessimistisch over nieuwe doorbraak

Door: DitjesenDatjes
25-06-2019

Opnieuw beweren rechercheurs dat er een doorbraak is in de zaak van de verdwijning van Madeleine McCann. De ouders van het destijds driejarige meisje houden hoop dat het meisje na twaalf jaar gevonden wordt, maar zijn pessimistisch over de nieuwe doorbraak.

Teleurgesteld

Sinds de serie over Maddie McCann op Netflix staat, is er al meerdere keren aangekondigd dat er een doorbraak in het onderzoek. Maar desondanks is er nog geen spoor van het meisje gevonden. De ouders, die door veel mensen worden verdacht als daders, proberen niet bij iedere ‘doorbraak’ veel hoop te krijgen. Dat vertelt een vriend van de familie McCann aan The Sun. ,,Ze hebben zo vaak vertrouwen en hoop gehad, en net zo vaak zijn ze teleurgesteld.”

Een mysterieuze buitenlandse man zou een tip hebben gegeven aan de Portugese politie. Ten tijde van de ontvoering, in 2007, was hij in de Algarve waar het gezin McCann op vakantie was. Detectives uit Scotland Yard en de Portugese politie delen nu alle informatie die ze hebben en zouden onlangs voor het eerst elkaar hebben ontmoet. Deze tip kan een einde maken aan de zoektocht naar het meisje, die al ruim 13 miljoen euro kostte. ,,Kate en Gerry blijven nuchter terwijl de politie de zaak onderzoekt”, zegt de familievriend tegen The Sun over de ouders van het meisje.

Meer DenD