Ouders Sylvie Meis komen niet naar huwelijk: ‘Ongelooflijk pijnlijk’

Sylvie Meis
Door: Lois Kuhfus
17-09-2020

Een donkere wolk boven het huwelijk van Sylvie Meis dat vandaag van start gaat: haar ouders hebben besloten niet aanwezig te zijn op haar bruiloft. Sylvie reageert op de beslissing en noemt het: ,,Ongelooflijk pijnlijk”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Uitstel

Het geplande droomhuwelijk van Sylvie Meis met haar vriend Niclas Castello viel de afgelopen maanden flink in het water vanwege het coronavirus. Sylvie besloot het huwelijk uit te stellen naar dit weekend. Het festijn duurt maar liefst vier dagen e vindt plaats in Florence. De gastenlijst slonk ook, er was door Corona alleen nog plaats voor goede vrienden en familie.

LEES OOK:

Vriendin van Sylvie Meis ergert zich aan eisen bruiloft: ‘Hoe kun je genieten?’

Verantwoordelijk

Een insider heeft aan Shownieuws laten weten dat Sylvie’s ouders op het laatste moment hebben besloten om niet op het huwelijk te verschijnen. Zij zouden in goed overleg met Sylvie hebben besloten dat het niet verantwoord is om af te reizen naar Florence.

Sylvie’s vader Ron heeft een zwakke gezondheid: hij kampt met een nierziekte. Ook de toenemende besmettingen waren doorslaggevend voor de moeilijke beslissing. Sylvie’s moeder Rita moet vanwege het besmettingsgevaar bij haar man blijven en zal haar dochter niet voor het altaar zien staan.

Sylvie verklaarde aan Bild het ‘ongelooflijk pijnlijk’ te vinden dat zij haar ouders tijdens het huwelijk moet missen. Haar ouders zullen wel via een livestream de plechtigheid volgen, zodat ze toch nog een klein beetje aanwezig zijn.

LEES OOK:

Waarom is het hotel waar Sylvie trouwt niet afgezet voor gasten?

Ouders Niclas

De ouders van Niclas zullen wel aanwezig zijn op de huwelijk-vierdaagse. Eerder werd bekend dat de ouders van Sylvie en haar schoonouders elkaar nog nooit hebben ontmoet. Zij zouden elkaar op het huwelijk voor de eerste keer ontmoeten….

Meer DenD