Oudste dochter Nathalie vervult droom André Hazes

Door: DitjesenDatjes
20-07-2018

Nathalie Hazes, de eerste dochter van André Hazes, heeft de droom van haar beroemde vader vervult. Samen met haar man en zoon is ze een horecazaak in Platja d’Aro begonnen. Hoewel ze geen contact heeft met de beroemde kinderen van haar vader, volgt ze haar stiefbroer- en zus in Nederland via sociale media.

Voor André Hazes was een eigen horecazaak in Spanje altijd een droom. Helaas heeft hij deze niet waar kunnen maken, maar zijn dochter Nathalie is het wel gelukt. Vier jaar geleden verhuisden ze naar Platja d’Aro, waar ze inmiddels restaurant Costa runnen. Nathalie, die geboren is uit het eerste huwelijk van André Hazes met Annie Dijkstra vertelt aan Privé dat ze denkt dat haar vader heel trots zou zijn. ,,Hij was zeker langsgekomen, want onze band was voor zijn overlijden weer redelijk. We zagen elkaar zo nu en dan weer.”

Trots

Nathalie en haar halfbroer André en halfzus Roxeanne hebben geen band met elkaar. Toen ze kind waren hebben ze elkaar een aantal keer ontmoet, maar daar is het altijd bij gebleven. ,,Het is zo jammer dat er door omstandigheden waar wij als kinderen buiten staan gaan contact is”, zegt Nathalie. ,,Als ik naar Nederland ga, had ik ze normaal gesproken natuurlijk opgezocht, maar ik begrijp ze volkomen: ze kennen mij helemaal niet. In hun ogen ben ik een veemde omdat er nooit binnen hun familie over mij gesproken is.”
Ondanks dat er dus geen contact is, vindt de restauranthouder het wel geweldig dat zowel André als Roxeanne ouders zijn geworden. ,,Via het Instagram-account van Monique volg ik de verrichtingen van hun zoontje. Wat een heerlijk ventje, om op te vreten. Ook het jongetje van Rox ziet er geweldig uitgaat. Ik ben alleen maar blij dat het goed met ze gaat.”

Meer DenD