Paay heeft geld nodig

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Patricia Paay kiest géén eieren voor haar geld. De diva is maar net ontslagen uit het zorghotel en wil zo snel mogelijk weer aan de slag in de showbizz-wereld. Dit vertelt de ambitieuze 70-jarige aan weekblad de Party.

Ranking the Stars

,,Desnoods ga ik op krukken naar de tv-studio” zegt Paay. De diva houdt niet van stilzitten en is direct begonnen met solliciteren. ,,Ik heb al een klus te pakken; binnenkort zijn de eerste opnamedage van Ranking the Stars” meldt ze. ,,Ik kan zelfs al even zonder krukken staan, dus dat moet geen probleem zijn.”

2.000 euro per aflevering

Tweeduizend euro per aflevering krijgen BN’ers die deelnemen aan het programma Ranking the Stars. Dit laat Mediacourant weten. Alsof dat niet genoeg is laat Paay weten dat de nieuwe programma-directeur van RTL, Peter van der Vorst, haar altijd mag contacten voor een nieuwe projecten.

Toekomstplannen

Haar in de dertig jarige liefje en Patricia hebben hun toekomstplannen al helemaal uitgestippeld. ,,Robbert en ik beginnen aan een nieuw hoofdstuk in ons leven. Onze droom is om, zodra ons huis is verkocht, richting de Randstad te gaan.” Op dit moment wonen ze in het Brabantse Wernhout en zijn opzoek naar een nieuwe eigenaar voor hun stulpje. Het stel wil naar Leiden verhuizen want dit is natuurlijk dichterbij Hilversum en Amsterdam.

Tags

BN'ergeldGeld verdienenPaayPatricia PaayRanking the StarsRTL

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie