PANIEK: Fragiele Phil Collins maakt val op het podium

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen
Hoe slecht het ook met Phil Collins gaat, de zanger blijft gewoon doorgaan met optreden. Afgelopen week is de zanger gespot in een rolstoel en een dag later viel hij van een stoel op het podium tijdens zijn Not Dead Yet-tour.

Grote schrik

Phil Collins zijn assistent duwde de 68-jarige afgelopen weekend in een rolstoel door de Amerikaanse stad Charlotte. Hiervan zijn foto’s opgedoken in Engelse media. Een dag later moest Collins zijn concert geven en dat liep niet goed af. Tijdens een drumsolo van zijn 18-jarige zoon nam de zanger ondertussen plaats op een stoel. Tot grote schrik van alle fans viel hij zo achterover.

Video

Fans begonnen te gillen toen ze de poplegende de val zagen maken. Iemand uit het publiek heeft de val vastgelegd en de video ging viraal nadat entertainmentsite TMZ deze publiceerde. Het publiek raakte in paniek en verschillende crewleden rennen naar de zanger toe om hem overeind te helpen. Vervolgens stak Collins zijn duim omhoog om zijn fans gerust te stellen en te laten weten dat er niks aan de hand was.

Rugproblemen

De Brit lied al eerder weten ernstige rugproblemen te hebben en te vergaan van de pijn. Ondanks alles staan er nog negen optredens in de planning tot half oktober in de Verenigde Staten. Deze gaan allemaal ook tot zover nog gewoon door.

https://www.youtube.com/watch?v=eOalNcN-pmE

Tags

CONCERTPHIL COLLINSVALZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck