Paris Hilton deelt voor het zoete kiekjes van dochtertje; gekregen via draagmoeder

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Realityster Paris Hilton heeft voor het eerst foto’s gedeeld van haar dochter London. De 43-jarige Hilton deelt een foto van het meisje met een grote roze strik op haar hoofd.

“Introducing London Marilyn Hilton-Reum”, schrijft ze onder de zoete Instagram-foto. London is het tweede kind voor Paris en haar man Carter Reum. Zij hebben ook een zoon, Phoenix, die vijftien maanden oud is. Het stel kreeg hun kinderen dankzij een draagmoeder.

Liefde

“Ik heb altijd al gedroomd van een dochter die London heet. Ik ben zo dankbaar dat ze hier is en ik koester echt elk moment dat ik met haar doorbreng”, aldus de realityster. Voor het gemak is de tekst naar het Nederlands vertaald. “Mijn baby’s hebben mij kennis laten maken met een soort liefde waarvan ik niet wist dat deze zo diep kon gaan voordat ik moeder werd.”

Paris was er ‘kapot van’ toen mensen eind 2023 op sociale media gemene dingen zeiden over haar zoontje Phoenix, van wie ze toen ook foto’s deelde: “Ik was er gewoon kapot van dat er zulke wrede mensen op de wereld zijn.” Daarom heeft de zangeres dit keer langer gewacht met het plaatsen van foto’s van haar dochtertje.

Fame Won’t Love You

Ze kondigt ook aan dat ze samen met haar vriendin Sia een liedje over het moederschap heeft geschreven, genaamd Fame Won’t Love You. “Het nummer gaat over de speciale band die ik heb met mijn kinderen, mijn man en mijn familie en dat deze waardevoller is dan wat dan ook ter wereld.”

Tags

PARIS HILTON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck