Pas op! Dave Roelvink gaat voor motorrijbewijs

Dave Roelvink
Door: Eva Steins
26-10-2020

Houd je dierbaren voorlopig van de straat: Dave Roelvink neemt lessen en hoopt binnenkort zijn motorrijbewijs te halen. De wegpiraat reed al meerdere auto’s in de prak en waagt nu de gok op twee wielen minder…

Inwoners van Amsterdam en omstreken: opgelet! Dave Roelvink is binnenkort ook een weggevaar op de motor. Op Instagram laat Dave zien dat hij begonnen is met het nemen van motorrijlessen. De snelheidsduivel heeft een bijzonder slechte reputatie op de weg na meerdere incidenten.

In de prak

Afgelopen zomer shockeerde Dave zijn volgers met een bijzondere post op zijn Instagram. Hij reed de Lamborghini van zijn goede vriend Mo Bicep volledig in de prak en deelde het ‘resultaat’ op Instagram.

In een gesprek met zijn vriend vertelde Dave over de impact van het ongeluk. ,,Ik ben me zo dood geschrokken. Ik ben die auto niet gewend en de achterkant begon te slingeren. Ik probeerde terug te sturen, maar het ging zo snel. Ik reed tegen de paal aan. De airbags kwamen er ook uit.”

Dave hield hiermee zijn slechte reputatie op de weg goed in stand. In 2018 kwam ‘de zoon van’ vol op in het nieuws na een verkeersincident.

Dave werd klemgereden op het Surinameplein in Amsterdam nadat hij totaal bezopen achter het stuur zat en ‘gevaarlijk rijgedrag’ vertoonde.

Hij reed ruim 180 kilometer per uur en stapte midden op de vluchtstrook in de Coentunnel uit om iets te schreeuwen naar een agent. Na een achtervolging werd Dave klemgereden en moest hij blazen. Hij blies 2,5 keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs werd direct ingevoerd.

Motor

Dave heeft er nog geen genoeg van en gooit het over een andere boeg. Op Instagram deelt hij beelden van zijn motorrijlessen waarbij hij nu nog braaf om pionnetjes slingert.

‘Gaan we weer’ schrijft hij bij het filmpje dat hij plaatst op zijn Instagram-story. Het is te hopen dat Dave dit voertuig wél onder controle kan houden.

Bekijk hier het fragment:

LEES OOK:

Dave Roelvink reageert op ruzie met broertje Donny

Meer DenD