Patricia Paay jaloers op Angela

Door: Molly Baas
27-06-2018

Patricia Paay had graag plaatsgenomen in de jury van The Voice Senior. Het nieuwe programma dat in augustus begint, heeft een jury die bestaat uit Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Marco Borsato en het duo Gerard Joling en Gordon. Paay voelt zich een beetje gepasseerd.

Dat zegt de televisiediva in weekblad Party. ,,Het had me enig geleken om jurylid te mogen zijn van dit programma. Ik ben zelf ook een senior en heb als zangeres een jarenlange ervaring.

Neus voor talent

Die ervaring had The Voice Senior goed kunnen gebruiken, meent Patricia. ,,Daar komt bij dat ik een goede neus voor talent heb. Ik herinner me nog dat Waylon meedeed aan Holland’s Got Talent en dat Gerard Joling het niet echt in hem zag zitten. Inmiddels is gebleken hoe goed Waylon is.”

Stille hoop

Ze vervolgt: ,,Dus heel stiekem in mijn achterhoofd had ik de stille hoop dat ik aan dit programma zou mogen meedoen als jurylid.

Patricia denkt dat ze niet had misstaan op de plek van Groothuizen. ,,Begrijp me niet verkeerd hoor, Angela is een goede keuze. En ik snap het ook wel, zij werkt tenslotte al bij de zender en dan is de keus snel gemaakt. Bovendien heeft zij ook ervaring als jurylid. Maar ik had het heel graag gedaan, want ik vind het zo’n enig programma.

Tot 2013 was Patricia Paay te zien als jurylid in de RTL 4-show Holland’s Got Talent. In dat jaar werd ze vervangen door Chantal Janzen.

Meer DenD