Patricia Paay woedend op Johan Vlemmix

Door: Tanja Brouwer
23-02-2018

Patricia Paay is woedend op Johan Vlemmix omdat hij een sekspop wil maken die precies op de diva lijkt. De pop draagt zelfs haar naam.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Winst

De zakenman denkt dat het een gat in de markt is: een sekspop die sprekend op Patricia Paay lijkt. Zelf lijkt hij er geen kwaad in te zien. Tegen Story zegt hij: “Als iemand het verdient om nagemaakt te worden, is het Patricia wel. Ik ben ervan overtuigd dat ze als sekspop een doorslaand verkoopsucces gaat opleveren. Er is in mijn ogen immers geen mooiere, gracieuzere vrouw dan onze eigen Patries.” Ook noemt Vlemmix haar geliefd bij zowel jong als oud. De winst van de pop wil hij graag met de diva delen.

De lovende woorden en de belofte op een deel van de winst kan Patricia niet waarderen. Zij noemt het idee ‘te belachelijk voor woorden’. Tegen Shownieuws zegt ze dat ze de zakenman gaat aanklagen, en dat ze snel met aan advocaat gaat zitten. Als Vlemmix de poppen niet mag verkopen zal dat een enorme tegenslag voor hem zijn, want de eerste vracht is vanuit China al onderweg naar Nederland!

Fieke

Johan zit sinds oktober 2017 in de ‘sekspoppenbuisness’. Naar eigen zeggen heeft hij al veel poppen verkocht, en hij is zelf ook gevallen voor een exemplaar. Zijn nieuwe grote liefde heet Fieke, en hij houdt zo veel van haar dat hij dit jaar nog met haar wil trouwen. “Het wordt een echt huwelijk met alle toeters en bellen. Fieke krijgt ook een trouwjurk en een prachtige ring. Ik ga haar een huwelijk geven dat ze nooit meer vergeet. Voor haar is het de eerste keer trouwen, en alles moet speciaal voor haar zijn”, zegt hij tegen Story.
Wie weet mag sekspop LaPaay bij de bruiloft op de eerste rij zitten.

Meer DenD