Patricia zingt toontje lager na roerige tijd

Door: DitjesenDatjes
17-10-2018

De afgelopen maanden waren voor Patricia Paay erg stressvol. Nadat het beroemde ‘plasseksfilmpje’ viral ging, is het leven van de polderdiva erg veranderd. Ze voelt zich vernederd, gekwetst en nu vertelt ze dat ze als persoon is veranderd, en de stress zelfs invloed heeft gehad op haar stem.

Bang

,,Mijn spontaniteit is weg”, vertelt Patricia aan weekblad Story. ,,Ik ben qua karakter heel erg veranderd. Ik ben minder adrem en drug geen stoute en ondeugende opmerkingen meer te maken. Sterker nog, ik durf me niet eens meer te verdedigen tegen beledigende opmerkingen die ik normaal gesproken direct zou pareren.” De diva vertelt dat ze bang is dat als ze reageert, de opmerkingen alleen maar erger worden.

Al het verdriet en de stress heeft ook op het lichaam van Patricia z’n tol geëist. ,,Ik zing thuis nog weleens, maar dan denk ik: ‘zo, dat klinkt flink slecht!’ Dat komt niet alleen omdat ik het niet bijgehouden heb, maar ook omdat ik door alle stress die ik de laatste anderhalf jaar heb gehad ben gaan roken. Daardoor is mijn stem een octaaf gezakt.”

Duet

Haar slechte stem is een van de redenen waarom Patricia geen duet wilde zingen met haar ‘vijand’ Johan Vlemmix. De miljonair stelde voor om met haar te zingen, om zo het conflict met de sekspoppen op te lossen. Helaas ging Patricia daar dus niet mee akkoord, en zien ze elkaar 30 november in de rechtbank. Johan wilde namelijk sekspoppen produceren die qua uiterlijk én naam wel erg veel weghebben van Patricia.

 

Meer DenD