Patty Brard bekent outfit-plagiaat

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Patty Brard bekent outfitplagiaat te hebben gepleegd. Ze heeft bij Shownieuws toegegeven dat ze bewust opzoek is gegaan naar de blouse waarin Monica Geuze afgelopen week aan tafel verscheen bij Jinek. 

Blouse-rel

Er was dit weekend veel om te doen: Patty Brard verscheen achter de desk bij Shownieuws in dezelfde blouse die Monica Geuze drie dagen daarvoor aan had bij Jinek. Velen wezen met de vinger naar Patty’s styliste, maar die blijkt onschuldig. 

“Ik geef gewoon ruiterlijk toe dat ik zat te kijken en dacht: Jezus, wat een leuk bloesje. Dus ik ben vreselijk gaan zoeken en gaan scrollen en ben van de week zelf naar een groot warenhuis gereden en heb datzelfde bloesje gekocht, en ik had het toevallig gisterenavond aan.”

Het gaat om een dure, roze blouse waar kleine zwarte bloemetjes op afgebeeld staan. De blouse is van het merk ROTATE en kost naar schatting ongeveer tweehonderdvijftig euro.

“Die arme lieve Kelly”

Ze vindt het sneu dat haar styliste de schuld kreeg van dit outfit-drama: “Die arme lieve Kelly, mijn styliste, die kreeg de schuld, maar die heeft alleen maar opgespoord waar ik het kon kopen en ik had het gisteren toevallig aan. Ik dacht: ik verkleed me ook eigenlijk niet, ik hou hem aan, want ik vond hem zo leuk.”

De presentatrice is zelf erg nuchter onder de situatie, en snapt niet waarom er zoveel ophef over is ontstaan. “Er schijnt iets te zijn dat wij dames dan niet hetzelfde aan mogen in dezelfde week.”

Tags

MONICA GEUZEPATTY BRARDROZESHOWNIEUWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck