Patty Brard haalt uit naar Monique Westenberg

Patty haalt uit naar Monique
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Patty Brard deelt een gemene sneer uit aan Monique Westenberg. Ze vindt Monique niet interessant genoeg om aan te schuiven bij Linda de Mol. ,,Zij is alleen de ex van, meer niet.”

Linda de Mol onthulde welke BN’ers er in het nieuwe Linda’s Wintermaand-seizoen zitten, en daar was enige teleurstelling over. Bij Shownieuws ging het erover welke BN’er wel zou moeten aanschuiven bij Linda.

‘Monique is de ex van, meer niet’

,,André Hazes zou ik leuk vinden, maar dat gaat natuurlijk niet”, zegt Patty, die vindt dat er zoveel gebeurd is in het leven van de zanger dat hij nog wel eens mag langskomen.

Maar wanneer er dan gevraagd wordt naar Monique Westenberg, komt Patty fel uit de hoek. ,,Die vind ik echt… Sorry, maar die vind ik echt niet groot genoeg om bij Linda aan te schuiven”, sneert Patty, die geen hoge pet op heeft van Monique. ,,Dat is de ex van en misschien weer de toekomstige vrouw van, meer niet.”

De geruchtenmolen draait op volle toeren sinds we niets meer horen van André. Hij is vaak bij Monique gespot en zelf geeft ze ons ook hints die kunnen wijzen op een hereniging. Als het stel weer samenkomt, ziet Patty het wel zitten dat Monique aanschuift bij Linda. ,,Ja, dan komen ze samen”, besluit ze.

Tags

André Hazesandre moniqueHazesLinda de MolMonique WestenbergPatty Brardsneer

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie