Patty Brard heeft teleurstellende dagen achter de rug

Door: Tanja Brouwer
13-04-2018

Patty Brard heeft vier weken geleden haar maag laten verkleinen. De presentatrice is nog steeds enorm gemotiveerd, maar toch vallen de cijfers op de weegschaal wel eens tegen.

Tekst gaat verder onder advertentie

Sushi

Het was een hectische tijd voor Patty Brard. Ze was bijna twee weken in Nederland, maar niet voor vakantie. Ze heeft keihard gewerkt, en heeft natuurlijk ook afgesproken met vrienden. En ook dan blijkt maar weer wat een impact een maagverkleining heeft. Zo ging ze uiteten in een sushirestaurant met oud-collega’s. Terwijl zij lekker zaten te eten en aan de witte wijn zaten, dronk Patty thee en kon maar weinig eten.

De drukke dagen in Nederland eisten zijn tol, want Patty voelde zich niet lekker. ,,Ik heb een enorme off-day vandaag”, zegt ze in de vlog op LINDA.tv. ,,Ik kan het niet uitleggen. Niet vooruit te branden, moe. Ik ben op de weegschaal geweest en heb gezien dat ik niets ben afgevallen. Dat helpt ook niet met de motivatie.”

Weinig

Toen Patty  vervolgens jarig was namen vrienden haar mee uiteten. Maar ook daar kwam Patty zichzelf tegen: ,,Hartstikke lief. Maar wat kan je eigenlijk weinig eten als je dit aan het doen bent! Je kan het er allemaal wel ingooien, maar je hebt jezelf ermee. Het is er natuurlijk allemaal niet voor niets aangenomen Patty Brard”, zegt ze tegen zichzelf.

Al met al bleef Patty 12 dagen in Nederland. ,,En dat viel helemaal niet mee”, zegt ze. ,,Wat ik ervan geleerd heb is dat het eten voorbij blijft komen. Dat de drank voorbij blijft komen. Dat ik misschien wel iets te sociaal ben, en ik naar mijn lichaam moet luisteren als het zegt ‘boem oh stop, ga is even liggen’.”

 

Meer DenD