Paul de Leeuw dierbaar iemand verloren

Door: Ditjes en Datjes
15-09-2019

Paul de Leeuw heeft deze week zijn dierbare poes Donnie laten cremeren. De kat is vorige week zondag overleden aan hartfalen en de presentator laat op de radio aan Veronica Inside weten erg droevig te zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Andere wending

,,Wat ben je aan het doen Paul?” vraagt Wilfred Genee op de radio en de Leeuw valt met de deur in huis: ,,Ik heb de urn van m’n poes opgehaald” en aan de andere kant van de lijn wordt een beetje gelachen. ,,Onze poes is net overleden en dit zet ik net op een keukenblad met twee kaarsjes” vertelt de presentator. Het interview had eigenlijk over Ranking the Stars moeten gaan maar krijgt nu wel een heel andere wending.

Hartfalen

,,Die poes die is zondag overleden, heel vervelend, en hartfalen, dus ook heel naar. Hij heeft een vergrote hartkamer, ik wist niet dat poezen dat ook hadden, een vergrote hartkamer. Het was echt heel mis.” Paul plaatst een foto op zijn Instagram-account van de urn met twee kaarsjes die branden. Daarbij ligt een certificaat waarop staat dat poes Donnie 10 september om 15:20 uur is gecremeerd. ,,Dag lieve Donnie!” schrijft de Leeuw bij de foto.

‘Met mensen minder lastig’

Paul zou Paul niet zijn als hij er grapjes van maakt. Een van de radio dj’s laat weten het altijd een lastige beslissing te vinden om een huisdier in te laten slapen waarop de presentator grapt: ,,Ja met mensen minder lastig, maar met dieren vind ik het wel wat hoor.”

De Leeuw wilde absoluut niet dat zijn Donnie met andere huisdieren tegelijk werd gecremeerd dus koos voor een zogenaamd ‘solo crematie’. ,,Hoeveel kost dat dan, Paul?” waarop hij direct zonder schaamte antwoordt: ,,139 euro zonder urn.”

View this post on Instagram

Dag lieve Donnie! ❤️❤️

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Meer DenD