,,Paul de Leeuw wordt nieuwe Twan Huys”

Door: DitjesDatjes
27-02-2019

Het ziet er slecht uit voor Twan Huys… Volgens Weekend voert de directie van RTL verschillende gesprekken met eventuele opvolgers en komt daarbij één naam wel heel duidelijk naar voren: die van Paul de Leeuw!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het blad legt het verband tussen het aantreden van directeur Peter van der Vorst als ‘nieuwe Erland Galjaard’ en de mogelijke troonswisseling als volgt: Peter zou groot van Paul de Leeuw zijn en hem een nieuwe kans gunnen om live op tv weer een hit te worden.

Gepasseerd

Toch is Paul niet de enige die in beeld zou zijn voor de opvolging van Twan Huys. Ook Beau van Erven Dorens blijft genoemd worden als mogelijke kandidaat ondanks dat die vorig jaar werd gepasseerd voor die plek. ,,Het was altijd mijn droom om zo’n programma te maken”, zei Beau daarover. ,,Toen Erland Galjaard mij belde om te zeggen dat Twan het ging doen, moest ik dan ook wel even slikken.”

Onverantwoord

Hoe dan ook, dat Twan het veld gaat ruimen, staat volgens de bron van Weekend vast. ,,Zoals het er nu naar uitziet, zal Twan nog tot de zomer te zien zijn. Daarna zal de zender met iets anders moeten komen, want met de huidige kijkcijfers is het onverantwoord om te zeggen: ‘We kijken het nóg een jaartje aan.'”

Meer DenD