Pedofiel verkleed als Sinterklaas krijgt kinderen op schoot

Sinterklaas

Een Belgische man die zich verkleedde als Sinterklaas en meerdere kinderen op zijn schoot kreeg, blijkt een veroordeeld kindermisbruiker te zijn. Dat schrijft Gazet van Antwerpen.

Verbod

De 35-jarige man mocht tien jaar geen contact met minderjarigen hebben nadat hij werd veroordeeld voor aanranding van een minderjarige en het in het bezit hebben van kinderporno. De man, van wie de initialen A.B. zijn, moest vorig jaar voor de rechtbank verschijnen toen uitkwam dat hij een relatie had met een meisje van amper 13 jaar oud.
Hoewel de man dus niet in de buurt van minderjarigen mocht komen, verkleedde hij zich als Sinterklaas. Op foto’s is de man verkleed te zien terwijl hij verschillende kinderen op schoot heeft. Toen zijn ex-vrouw hem zo zag heeft zij de politie gealarmeerd. De man zit inmiddels in de gevangenis en moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

André Hazes

De man werd bekend in Vlamingen door zijn optredens als André Hazes. Onder zijn artiestennaam, Johnny Montero, imiteerde hij de Nederlandse zanger en trad hij veel op.