Peter geeft strijd tegen kilo’s op. ‘Zoek het lekker uit’

Peter Beense
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Peter Beense heeft besloten niet langer te vechten tegen de kilo’s. De zanger, die al jaren kampt met zwaar overgewicht, is het niet gelukt om blijvend af te slanken en vindt het nu mooi geweest.

Realiteit

,,Ik ben begonnen met een maagband en heb maar liefst drie maagverkleiningen ondergaan, maar volgens de arts werkt het bij mij niet.” De zanger laat weten aan weekblad Privé dat de arts heeft laten weten dat een nieuwe operatie waarschijnlijk ook niet gaat helpen. ,,Kennelijk is dit de realiteit, dus daar heb ik vrede mee.”

Aanleg

Bang dat zijn overgewicht tot ernstige gezondheidsproblemen gaat leiden is Peter niet. Hij doet er namelijk veel aan om verder wel gezond te zijn. ,,Ik sta twee keer per jaar onder controle bij een arts. Alles wordt dan helemaal nagelopen.” Ook weet Peter wat hij moet eten. ,,Een ongezond leven leid ik niet, want ik rook niet en drink geen druppel alcohol. Ik eet veel groente en weinig vet, dus waar al die kilo’s vandaag komen…schiet mij maar lek.” Volgens Peter heeft hij nou eenmaal aanleg om dikker te zijn. Toch heeft dat grote lichaam ook een positieve kant: het is zijn handelsmerk geworden en veel van zijn fans storen zich er niet aan. Inmiddels is Peter zelf ook zo ver. ,,Kortgeleden zat ik thuis op de bang en vroeg ik me af of ik me niet opnieuw moest laten opereren. Bijna tien jaar lang heb ik er alles aan gedaan om van mijn overgewicht af te komen. Op een gegeven moment dacht ik: ‘Zoek het lekker uit’.

 

Tags

AFVALLENMAAGVERKLEININGOPERATIEOVERGEWICHTPETER BEENSE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck