Peter Gillis is blij dat hij er nog is: “Een echte wake-up call”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Peter Gillis is dankbaar dat hij nog leeft, laat hij weten via Instagram. Vandaag is hij 61 jaar geworden en ondanks het feit dat dit nog erg jong is, uit hij zijn verbazing over dat hij er nog is. 

Een jaar geleden belandde de al omstreden televisiester in het ziekenhuis met een ‘suikercoma’ en dat was voor hem ‘een echte wake-up call’, zo schrijft hij op Instagram. Hij plaatst een zelfgemaakte collage met daarin vier foto’s waarop je duidelijk kan zien dat de vakantiepark-eigenaar is afgevallen. 

“Een echte wake-up call!”

“Vandaag ben ik 61 jaar geworden! Ik ben erg blij dat ik er weer een jaar bij op mag tellen. Bijna een jaar geleden belandde ik namelijk in het ziekenhuis met een suikercoma en een wel hele lage hartslag. Een echte wake-up call! Gelukkig is het toen allemaal goed gekomen. Heel erg dank ook nogmaals aan iedereen voor de steun en mooie berichten die ik toen mocht ontvangen. Veel van jullie was het al opgevallen, maar ik ben nu ook weer echt gezonder aan het leven en ben al meer dan 20kg kwijt. Dit jaar geen groot feest, maar een bescheiden feest met mijn dierbare om even stil te staan bij hoe goed we het samen hebben”, aldus het bericht onder de collage.

Cynisch

Naast de positieve reacties onder het bericht, reageren ook een paar volgers cynisch. “Afgevallen?? Lijkt wel of dat je MOET bevallen”, zegt iemand bijvoorbeeld. 

Iemand anders reageert: “Denk dat je meer kwijt bent. Zo’n 50kg genaamd nicolleke”, duidend op de relatiebreuk met zijn inmiddels ex-vriendin Nicol.

Tags

PETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck