‘Peter Gillis opgepakt na mishandeling Nicol’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis zou een nacht in de cel doorgebracht hebben nadat hij zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld op het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Dat bevestigen bronnen aan RTL Boulevard, na berichtgeving van Shownieuws. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie erkent tegenover Shownieuws dat er onlangs een 60-jarige verdachte is aangehouden. De leeftijd matcht met Peter Gillis en anonieme bronnen bevestigen aan Shownieuws dat het inderdaad om de realityster gaat. Maar kort na de publicatie verwijdert Shownieuws het nieuwtje weer.

Klopt het verhaal wel? Volgens bronnen van RTL Boulevard wel. Ook daar wordt bevestigd dat het om Peter Gillis gaat. RTL Boulevard heeft Peter gebeld voor een reactie, maar heeft hem nog niet kunnen bereiken. Zoon Mark heeft aan de telefoon aangegeven van niks te weten.

Een woordvoerder van het OM laat weten dat er inderdaad een man van 60 jaar is aangehouden voor een mishandeling in Ommel. Het OM kan niet bevestigen of het om Peter gaat.

Tags

GILLISMISHANDELINGNICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck