Peter Gillis schakelt ‘deskundige’ in om parken schoon te krijgen

Man man man ingeschakelt om parken Peter schoon te krijgen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Omdat zijn vakantieparken binnenkort geopend worden heeft Peter Gillis een ‘deskundige’ ingeschakeld. Samen met Rob Geus probeert hij de parken schoon te krijgen voordat ze weer opengaan. Veel bezoekers hebben er een hard hoofd in.

Dat de chalets in de vakantieparken veel viezer zijn dan we in de serie ‘Massa is Kassa’ te zien krijgen, is inmiddels bekend. In 2021 kreeg Peter een ‘mystery guest’ van Max Vakantieman te gast en die was tijdens het verblijf niet te spreken over de viezigheid in de chalets. Ook gasten waren niet te spreken over de hygiëne. Er werd zoveel geklaagd, dat Peter zijn parken tijdelijk moest sluiten.

Weinig veranderd

Vorig jaar bezochten gasten opnieuw vol goede moed de parken van Peter. Maar een jaar later bleek er nog steeds weinig veranderd te zijn. Gasten van onder andere vakantiepark Prinsenmeer waren niet te spreken over hoe ze hun caravan aantroffen. Er lag nog afval van de vorige bewoners, er zaten vlekken op de muren en het toilet was ook niet schoongemaakt.

Deskundige ingeschakeld

Nu Peter ook nog vanwege andere zaken onder vuur ligt, zoals de vermeende mishandeling van zijn inmiddels ex-vriendin Nicol, is hij tot de conclusie gekomen dat zijn vakantieparken op orde gemaakt moeten worden. Hij besloot een deskundige in te schakelen om zijn parken schoon te krijgen. ,,Er zijn veel goede plannen en ideeën besproken ten aanzien van de Oostappen Groep Vakantieparken”, schrijft Peter op Facebook bij een foto met Rob Geus. ,,Volgende week vrijdag openen alle parken weer… Tijd dus om te knallen!”

‘Het had al klaar moeten zijn’

Peter lijkt erin te geloven dat het goed gaat komen met zijn parken, maar bezoekers hebben hun twijfels. ,,Ben je toch een beetje laat mee, had al klaar moeten zijn”, reageert iemand. En een ander: ,,Heb je nog één week om die achterstands parken schoon te maken en te renoveren… Tip: neem kundig personeel aan in plaats van Mark en Jan Pieter.”

Tags

peter gillisRob Geus

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie