Peter Gillis voor verhoor op politiebureau?

Peter Gillis vastgezet op politiebureau
Door: Charlotte Wijnen
10-01-2023

De auto van Peter Gillis is gespot bij het politiebureau in het Belgische Neerpelt. Waarom de Massa is Kassa-ster gespot is bij het politiebureau is niet duidelijk, maar er wordt vermoed dat hij wordt verhoord.

Er komen steeds meer negatieve verhalen naar buiten over Peter Gillis. Nadat hij zijn vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld, wordt hij door onder andere RoddelPraat beschuldigd van nog veel meer zaken. ,,Hij ontvoert mensen, dreigt mensen te vermoorden en mishandelt mensen zwaar”, vertelde Dennis Schouten in de RoddelPraat-uitzending, waar meerdere mensen aan het woord kwamen met heftige beschuldigingen aan het adres van Peter.

Verhoord?

Na het zien van de RoddelPraat-uitzending openden volgers de aanval op Peter. Onder zijn laatste Instagrampost regent het commentaar. ,,Loopt niet goed af voor Peter. De vetklep wordt snel opgepakt”, luidde het.

Wellicht krijgen volgers gelijk, want Peter is gespot op het politiebureau in het Belgische Neerpelt. ,,Het is vooralsnog onduidelijk waarom de auto daar staat. Vermoedelijk voor een bezoek aan het bureau”, schrijft juicekanaal Realityfbi bij een foto van de auto van Peter. Wordt de Massa is Kassa-ster verhoord?

Van de buis

Na alle beschuldigingen aan zijn adres, blijft SBS 6 de serie Massa is Kassa uitzenden. Velen zijn van mening dat Peter zo snel mogelijk van de televisie moet verdwijnen. ,,Je wordt er toch echt werkelijk niet vrolijk van”, zei Evert Santegoeds in Strikt Privé. ,,Hoe die met andere mensen omgaan… Het is te onbeschoft voor woorden af en toe. Ik kan er niet meer naar kijken zo langzamerhand. Het is niet leuk, het is niet geestig, het is niet grappig, het is niet aardig. Het is helemaal niks eigenlijk. Ik denk dat het einde van deze serie wel in zicht is. Ze zijn gewoon niet leuk. Klaar.”

Meer DenD