Peter Gillis wil meer geld van Talpa voor een nieuw seizoen

PETER GILLIS WIL MEER GELD VAN TALPA VOOR NIEUW SEIZOEN MASSA IS KASSA.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

In de eindejaarspodcast van Powned zegt Gillis dat hij in gesprek is met Talpa over een nieuw seizoen van zijn real-lifesoap soap op de tv-zender SBS6. Volgens de ondernemer heeft de beroering over zijn zakelijke handelswijze, onder andere over het inmiddels gesloten park Prinsenmeer, geen invloed of Massa is Kassa wel of niet doorgaat. Wel liet hij doorschemeren dat hij vooral over de financiële beloning hiervoor met Talpa wil praten.

De vakantieparken-ondernemer heeft van zichzelf wel alvast een standbeeld laten maken. De in opspraak geraakte Gillis is in brons gegoten en staat nu bij hem in de tuin. Hij had had het liever in huis geplaatst, maar daar heeft de opvolgster van ex-vriendin Nicole, de zaar getattooeerde Wendy van Hout een stokje voor gestoken.

Bronsbeeld

,,Altijd leuk voor later, een bronsbeeld gaat nooit meer weg”, zegt Gillis, die zwaar onder vuur ligt en inmiddels een van zijn parken heeft moeten sluiten omdat zijn onderneming in verband wordt gebracht met criminele activiteiten, tegen Powned.

Uiteindelijk komt het standbeeld bij zijn kasteel komen te staat. Gillis wil laten vastleggen dat zijn beeld te alle tijden moet blijven staan, ook na zijn dood.

John de Mol

Voor Talpa is echter doorslaggevend of Gillis zou worden veroordeeld door de rechter. Dat zou de grens zijn voor de tv-productiemaatschappij van John de Mol.

Gillis vindt dat hij al bij voorbaat door de media is veroordeeld. Ook snapt hij niet dat tv-columniste van het AD Angela de Jong, die kritisch is over de recreatie-ondernemer, niet een keer langskomt om elkaar beter te leren kennen. ,,Ze mag haar mening hebben. Ik kan niet zeggen dat ik een hekel aan die vrouw heb.”

Als alle rechtszaken voorbij zijn, gaat Gillis opnieuw een boek schrijven over het ondernemerschap en ‘waar je als ondernemer tegen aan kunt lopen’. Het wordt volgens hem een bestseller.

DenD wil uw mening weten

Moet John de Mol Peter Gillis meer gaan betalen voor een volgend seizoen Massa is kassa?

Tags

JOHN DE MOLPETER GILLISTALPA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck