Peter R. geeft tip aan Caroline van familie Meiland: ‘Minder alcohol drinken!’

Door: Tanja Brouwer
04-10-2019

Het gaat momenteel niet goed met Caroline. De huisvriendin van de familie Meiland heeft een burn-out, is terug in Nederland en voelt zich zelfs zo slecht dat ze niet aanwezig zal zijn bij de uitreiking van de Televizier-Ring. Peter R. de Vries geeft in het programma zijn mening over Caroline en denkt een oplossing te weten voor haar burn-out.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alcohol

Enkele weken geleden kwam het programma al onder vuur te liggen toen woordvoerders van verschillende organisaties kritiek hadden op het alcoholgebruik in het programma Chateau Meiland. Ze zouden te vroeg en vooral te veel drinken. Peter R. de Vries is nog niet uitgepraat over hun drinkgedrag, want gisteravond zei hij het volgende in RTL Boulevard toen het ging over de burn-out van Caroline. ,,Weten jullie, jongens, wat heel goed helpt tegen een burn-out? Minder drinken!”

Andere bekende Nederlanders die te zien waren in het programma proberen de uitspraak van Peter te nuanceren. Zo zegt Marieke Elsinga dat het niet terecht is dat Peter de burn-out en het alcoholgebruik met elkaar in verband brengt. Maar daar moet de misdaadjournalist niets van weten: ,,Het staat bol van de alcohol jongens. Alleen al dat clipje wat wij net uitzonden en de hele tijd hoor ik ‘wijnen, wijnen, wijnen’. Ze roepen dat zelf op natuurlijk.”

Meer DenD