Pierre Kartner geeft teken van leven na verdwijning

Pierre Kartner geeft teken van leven
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Pierre Kartner is al maandenlang spoorloos. Niemand weet waar de zanger verblijft en zelfs vrienden weten niet wat er met hem aan de hand is. Maar inmiddels is er één iemand die wél contact met de zanger heeft gehad…

Het mysterie rond de verdwijning van Pierre Kartner, ook wel ‘Vader Abraham’ genoemd, wordt steeds groter. Al maandenlang is er niets van de zanger vernomen en velen maken zich zorgen. Niemand weet waar de zanger verblijft, telefoontjes blijven onbeantwoord en zelfs vrienden weten niet wat er met hem aan de hand is.

Kritiek op Sieneke

Toch is er één iemand die wél contact heeft gehad met Pierre, en dat is Sieneke. Pierre was degene die haar ontdekte en in 2010 deed ze mee aan het Eurovisie Songfestival met een door hem geschreven liedje. Sieneke kreeg toen veel kritiek over haar heen, velen zagen niets in Sieneke en het nummer. Enkele maanden geleden kwam de kritiek opnieuw ter sprake bij het programma ‘Iedereen Had Het Erover’.

Sieneke liet toen weten dat de kritiek haar destijds erg had geraakt. ,,Het ging over het liedje, om mij als persoon, mijn haar zou te ouwelijk zijn, mijn kleding was niet goed… Ik dacht: wow, het is wel heel veel wat mensen van mij vinden”, zei Sieneke.

‘Het was een heel lief mailtje’

Toen die uitzending op televisie te zien was, was Sieneke in Kroatië voor het programma Expeditie Robinson. Toen ze weer terug in Nederland was, zag ze tot haar grote verbazing een mailtje van Pierre.

,,Het was een heel lief mailtje. Pierre liet weten dat hij nog steeds erg trots was dat hij destijds voor mij had gekozen. Het waren lovende woorden”, vertelt Sieneke aan weekblad Story. Helaas bleef het uiteindelijk bij dat ene mailtje en werd het daarna weer stil rondom Pierre. ,,Daarna heb ik niets meer van hem vernomen.”

Sieneke denkt wel te weten waarom Pierre zich afgesloten heeft van de buitenwereld. ,,Ik denk niet dat hij van de aardbodem is verdwenen. Hij is op een leeftijd dat hij het rustig aan wil doen, en dat snap ik ook helemaal. Dat is zijn goed recht.”

Tags

MYSTERIEPIERRE KARTNERSIENEKESPOORLOOSVERDWIJNING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck