Piers Morgan haalt hard uit naar Max Verstappen

Max Verstappen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Piers Morgan heeft hard uitgehaald naar Max Verstappen. Op Twitter vertelt hij dat Verstappen een keer ‘volwassen moet worden’, vanwege de aanhoudende vete met Lewis Hamilton.

De twee coureurs kwamen eerder deze maand met elkaar in botsing en verstappen werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Na afloop sneerde Verstappen naar Hamilton. ,,Blij dat het goed met me gaat. Ik ben erg teleurgesteld dat ik op deze manier ben uitgeschakeld”, schreef hij op social media.

Weer tegenover elkaar

De gegeven straf deed volgens Verstappen geen recht aan de gevaarlijke zet die Hamilton op de baan maakte. Na afloop van de race werd er uitbundig feestgevierd. Max noemde de viering ‘onsportief en respectloos’, aangezien hij op dat moment nog in het ziekenhuis lag.

De twee coureurs zullen dit weekend voor het eerst sinds die race weer tegenover elkaar staan in de Hongaarse Grand Prix. Gisteren deelde Verstappen een foto van zichzelf op Twitter waarbij hij schreef: ,,Terug op kantoor.”

‘Zeurderig watje’

Journalist Piers Morgan vond de reactie van Verstappen blijkbaar overdreven, want hij reageert op de tweet. ,,Geweldig. Nu nog eens volwassen worden en stoppen met zo’n zeurderig watje te zijn omdat Lewis Hamilton je in de laatste race te slim af was”, schrijft de voormalige Good Morning Britain-ster op twitter.

Tags

FORMULE 1MAX VERSTAPPENPIERS MORGANUITHAAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck