Pijnlijk: Meghan niet welkom bij sterfbed Elizabeth

Pijnlijk telefoontje over Meghan.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De huidige koning Charles blijkt te hebben ingegrepen toen Harry met zijn vrouw Meghan donderdagmiddag wilde afreizen naar Schotland. Charles verzocht zijn zoon Harry zijn vrouw Meghan afgelopen donderdagmiddag niet mee te nemen naar het sterfbed van zijn oma koningin Elizabeth.

Dat meldt de Britse krant The Sun.

Aanvankelijk kwam donderdag het bericht naar buiten dat het stel samen zou afreizen naar Balmoral Castle, later bleek dat Meghan er toch niet bij was.

In de Britse krant circuleert vanochtend het onbevestigde bericht dat Charles telefonisch aan Harry heeft gevraagd Meghan niet mee te nemen omdat het op dat moment niet gepast zou zijn. Ook Kate, de vrouw van prins William, kwam niet Balmoral. Waarschijnlijk ook op verzoek van Charles. Het bezoek zou zijn gelimiteerd tot de allernaaste familie.

Vervolgens stapten Harry met zijn broer William en zijn ooms Edward en Andrew in het vliegtuig naar Schotland. Eerder op de dag zeiden Harry en Meghan rond lunchtijd dat ze samen naar Schotland zouden afreizen. Na de interventie van zijn vader Charles, haakte Meghan af. De twee zouden samen die avond nog een liefdadigheidsbijeenkomst bijwonen van de WellChild Awards in Londen. Die afspraak is afgezegd.

Tussen Harry en William zou er dezer dagen nauwelijks contact zijn, vertellen bronnen aan The Sun. Uitspraken van Meghan tijdens interviews zouden niet goed zijn gevallen aan het Britse Hof.

Tags

CHARLESKONINGIN ELIZABETHPRINS HARRYPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie