Pijnlijk moment voor Maxim Froger bij RTL Boulevard: ‘Wil ik niet op reageren’

Vrouwenmepper Maxim Froger is zijn tong kwijt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een pijnlijk moment voor Maxim Froger: RTL Boulevard vroeg hem gisteren naar de heftige juice die Yvonne Coldeweijer naar buiten heeft gebracht. En Maxim reageerde behoorlijk gepikeerd…

Maxim Froger was dit seizoen te zien in Expeditie Robinson en daar was te zien dat Maxim behoorlijk fanatiek is. Sommige kijkers vonden de zoon van René Froger zelfs ‘agressief’ overkomen. Maar volgens Yvonne Coldeweijer is dat geen verrassing. Zij stelt dat Shayna, de ex van Maxim, doodsbang voor hem is.

‘Contactverbod’

Voordat Maxim zijn huidige vriendin Ruby leerde kennen, was hij samen met Shayna. Die relatie zou om een heftige reden zijn gestrand. ,,Van meerdere spionnen heb ik vernomen dat zij twee jaar geleden rond de kerstdagen iets heel heftigs met hem heeft meegemaakt… Namelijk extreem huiselijk geweld”, meldde Yvonne Coldeweijer vorige week op haar juicekanaal. ,,En dat is destijds de reden geweest van hun break-up. Er schijnt ook een contactverbod te zijn, maar de details zijn me nog niet helemaal bekend.”

‘Heethoofd’

Het gesprek met RTL Boulevard gaat in eerste instantie over Expeditie Robinson. Maxim geeft toe dat hij aan ‘bepaalde dingen’ aan het werken is. ,,Ik sport heel veel, een goede mindset… Dat heethoofdige zal ik altijd wel een beetje houden, denk ik, maar dat is vooral in strijddingen”, vertelt hij. Het zit volgens hem ook een beetje in de familie. ,,Als wij Monopoly spelen met de familie, dan vliegt het bord al door de kamer voor we überhaupt al beginnen.”

Maxim geïrriteerd

Vervolgens wordt Maxim gevraagd naar de juice over zijn vorige relatie. ,,Daar ga ik helemaal niet heen”, reageert Maxim geïrriteerd. ,,Daar ga ik niet op in, nee. Ik vind het gewoon onzin. Ik vind het niet leuk om hierop te reageren.”

Tags

FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck