Pikante berichten Humberto en Fleur in handen van media

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Humberto Tan wil er niets over zeggen en Fleur Louwe bevestigt niets, maar ontkent ook niets. De presentator zou een affaire hebben met de 28 jaar jongere Fleur, en daarmee zijn vrouw Ineke dus opnieuw bedriegen…twee jaar na Dionne Stax. De bewijzen voor hun affaire stapelen zich op nu ook een aantal pikante appjes van hen zijn uitgelekt.

Auto

Humberto en Fleur zouden elkaar al een tijd kennen en samen hebben afgesproken in een Amsterdams hotel. Was er in de kamer heeft afgespeeld was eerst niet duidelijk, maar nu de berichtjes naar buiten zijn gekomen is het aan te nemen dat het niet enkel een werkafspraak was. ,,Het was heerlijk tegen je auto aan. Ik weet dat ik je wil en ik weet dat jij dat ook wil”, zou Fleur hebben geschreven in een van de berichtjes naar de presentator. ,,Daar ga ik liever niet op in”, antwoordde Fleur op de vraag van Privé of zij echt die appjes had gestuurd. Ook uit andere berichten zou blijken dat de twee seks hebben gehad.

Dionne

Vorige week, toen de geruchten over de affaire op gang kwamen, postte Humberto een foto van zijn vrouw Ineke op zijn Instagram. Hij schreef er niets bij, maar plaatste enkel een hartje. Een duidelijk statement, maar heeft dat nog wel zin? Ineke heeft twee jaar geleden namelijk ook al meegemaakt dat er geruchten gingen dat haar man vreemd zou gaan. Toen zou het gaan op Dionne Stax. De twee werden bij haar appartement gespot. Volgens Humberto is zijn huwelijk met Ineke door alle commotie rondom de affaire met Dionne sterker dan ooit.

Tags

AFFAIREDIONNE STAXFLEURFOTOGRAFEHUMBERTO TANMEISJEVREEMD GAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck