Pittig statement Beau van Erven Dorens

Door: Lies Jansen
17-10-2020

De 49-jarige presentator Beau van Erven Dorens heeft een behoorlijk statement gedeeld op zijn Instagram. Het statement is een dikke knipoog naar de actualiteit. ,,Hier een bericht van het Borsthaar Liberation Front. (…) Wij zeggen: borsthaar matters”, begint Beau zijn verhaal op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Knipoog naar mondkapjesdebat

,,Wij van het BLF zijn van het vrije borsthaar en vrijheid in het algemeen”, grapt Beau. Het mondkapjesdebat staat centraal in zijn verhaal: ,,Wij van het BLF dragen mondkapjes in winkels en openbare ruimtes, voor onszelf, maar vooral voor anderen, omdat we het cool en fijn vinden om in een samenleving te leven waarin je voor elkaar opkomt. (…) Maar als iemand geen mondkapje opzet, dan wurgen wij hem niet, wij schelden hem niet uit voor koekenbakker, nee: wij lachen hem vriendelijk toe vanachter ons mondkapje.”

‘Niemand is onfeilbaar’

Beau wijst erop dat een vrolijke houding van groot belang is. Helemaal nooit boos hoef je van Beau niet te zijn: ,,Heb je toch zin om iemand het hoofd in te slaan, omdat je woedend bent op alles, dat kan gebeuren, ik ben het ook weleens, niemand is onfeilbaar, hou je dan in en doe dan zoals de mensen van het Borsthaar Liberation Front: HAVE A BREAK, HAVE A KITKAT!”

#teamBLF

Het statement vangt een hoop positieve reacties. Veel volgers laten weten zijn statement en humor erg te waarderen. Ook bekende Nederlander Manuel van der Bos reageert met een lach, hij start de hashtag teamBLF. 

Meer DenD