Plotselinge stilte bij Leontine: wat is er aan de hand?

Leontine post niets meer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine, die normaalgesproken erg actief is op social media, heeft al een lange tijd niets meer gedeeld op Instagram. Heeft ze een pauze genomen van social media, of speelt er meer?

Tripjes met vriendinnen, een prachtige reis naar Afrika: Leontine deelde alles op Instagram. In september vloeide de champagne op Ibiza en een maand later zat ze samen met drie vriendinnen in het vliegtuig naar Tanzania. Dagelijks postte Leontine foto’s van de bijzondere reis. Wilde dieren, etentjes en drankjes in de avond: haar volgers konden alles van haar reis zien. Maar nu is het plotseling stil op haar Instagram. Wat is er aan de hand?

Pauze

Het is niet de eerste keer dat Leontine een pauze neemt van social media. Eerder lastte ze een pauze in toen de beerput van The Voice of Holland openging. De beschuldigingen van onzedelijke betastingen door Marco Borsato kwamen hard binnen bij het gezin. Leontine liet via haar management destijds weten ‘erg aangeslagen en ontdaan’ te zijn en voorlopig te verdwijnen van social media.

In de wolken

Gelukkig ging het maanden later stukken beter met Leontine. Ze kreeg een relatie met John Huibregts en keerde weer terug op social media. Leontine liet weten dat ze helemaal in de wolken is. ,,Als je echt gelukkig wilt worden, moet je er vol voor gaan. En dat doe ik dus!”, vertelde ze in weekblad Story. ,,Hij heeft voor mij alles wat een man moet hebben…”

Tags

LEONTINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie