‘Poetin brengt familie onder in nucleaire schuilkelder’

Ondergrondse stad
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Poetin zou zijn familie hebben ondergebracht in een Siberische schuilkelder dat ontworpen is om een nucleaire oorlog te overleven. Dat beweert de Russische professor Valery Solovey.

De luxe hi-tech bunker zou zich bevinden in het Altai-gebergte en is ontworpen voor bescherming in het geval van een nucleaire oorlog.

‘Ondergrondse stad’

,,In het weekend is de familie van president Poetin geëvacueerd naar een speciale bunker die is voorbereid in geval van een nucleaire oorlog”, zei de professor in een video. ,,Eigenlijk is het een hele ondergrondse stad, uitgerust met de nieuwste wetenschap en technologie.”

Sommigen in Moskou doen Solovey af als een complottheoreticus of bedrieger. Vorige week werd hij zeven uur lang ondervraagd door de Russische autoriteiten vanwege beschuldigingen die hij had geuit over de medische en mentale toestand van Poetin. Zijn huis werd doorzocht en inmiddels is Solovey weer vrijgelaten. Dat meldt Daily Mail.

Is dochter Maria tóch niet in Nederland?

Het is niet bekend of Solovey de waarheid spreekt, al is hij er zelf wel van overtuigd. In de video wil hij vooral iedereen waarschuwen. ,,Ik hoop dat dit iets voor jullie betekent, dat de president zijn familie naar deze bunker stuurt.”

Maar als Solovey gelijk heeft betekent het dat ook Maria, de oudste dochter van Poetin, daar verblijft. Zij heeft onlangs een perceel in Duivendrecht gekocht, waarmee het vermoeden gewekt werd dat ze nog in Nederland is. Wellicht bevindt ze zich momenteel dan toch niet in ons land.

Tags

OEKRAÏNEOORLOGPOETINRUSLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie