Politie slaat rapper Josylvio hardhandig in de boeien

Josylvio
Door: Charlotte Wijnen
17-06-2021

Rapper Josylvio is op het vliegveld van Curaçao hardhandig opgepakt. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en of hij nog vastzit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geslagen door agent

Het bekende Instagramaccount Fawry Not Sawry deelt de beelden in zijn Instagram Stories. Daarop is te zien dat de rapper eerst wordt geslagen door een agent. Het management van de artiest bevestigt aan Shownieuws dat het inderdaad om de rapper Josylvio gaat. Of hij nog vastzit of weer vrij is, is nog niet duidelijk.

Er wordt veel gespeculeerd over wat er precies gebeurd is op het vliegveld. Insiders vertellen aan Fawry Not Sawry dat hij Curaçao niet in mocht en toen uit zijn slof is geschoten. Er zou hem ‘netjes’ gevraagd zijn om te vertrekken waarop de rapper is gaan schelden.

Josylvio is één van de populairste rappers van het land. Hij scoorde de afgelopen jaren verschillende nummer één hits in de Single Top 100. Hij is onder meer bekend van hits als Ride or Die. Zijn album Hella Cash werd in 2018 de meest verkochte en gestreamde plaat van het jaar. Ook was hij te zien in het tv-programma Expeditie Robinson.

BuzzE

TAGS

Meer DenD