Politie vaste klant aan huis bij Meghan en Harry

Harry Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De afgelopen 9 maanden is door prins Harry en zijn vrouw Meghan 9 keer de hulp van de politie ingeroepen sinds ze zich gevestigd hebben in Montecito.

Dat blijkt uit officiële cijfers van de sheriff van Santa Barbara County, die werd gealarmeerd door het ‘koninklijke’ stel. De politie kwam in actie vanwege het feit dat het alarm afging en er telefoontjes binnenkwamen over mogelijke inbraken.

In de Verenigde Staten worden de politie-meldingen geregistreerd.

Daaruit blijkt nu, volgens The Mirror, dat vorig jaar in juli er vier keer alarm is geslagen. Toen ging drie keer het alarm af en was er telefoontje naar de politie. Op kerstavond vorig jaar zou er een man het terrein van de peperdure villa hebben betreden. Tweede Kerstdag 2020 was er opnieuw telefoontje naar de politie. De laatste keer was op 16 februari van dit jaar.

In het interview met Oprah Winfrey kwam de veiligheid van het stel en hun zoontje Archie al aan de orde. Meghan zou bij de koninklijke familie schriftelijk hebben aangedrongen de beveiliging van haar gezin niet te stoppen. De hertogin van Sussex is nu in verwachting van een dochtertje.

Tags

CALIFORNIAMEGHANMONTECITOPOLITIEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie