Praat Meghan mond voorbij over uitgerekende datum?

Door: Tanja Brouwer
19-10-2018

Kensington Palace liet weten dat het kindje van Meghan Markle en prins Harry ergens in de lente geboren wordt. Het lijkt erop dat Meghan nu zelf haar mond voorbij heeft gepraat, want een Australische singer-songwriter weet in welke maand de ‘royal-baby’ geboren wordt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

April

Harry en Meghan zijn op dit moment in Australië, en Missy Higgings is een van de gelukkigen die het bekende koppel mocht ontmoeten. Daarna schreef ze op sociale media: ,,Wat een eer om de hertogin te mogen ontmoeten! Ze was zo lief. Ik zei dat ik medelijden met haar had omdat ze al die meet-and-greets moest doen terwijl ze vier maanden zwanger is. Prins Harry was ook fantastisch, wat een charmeur. Hij kneep in Luna’s beentjes en zei ’En wie is dit schatje?’”

Zij beweert dus dat het kindje van Meghan in april wordt geboren en dat zij dus vier maanden zwanger zou zijn. Heeft de hertogin per ongeluk verklapt hoelang ze al verwachting is? Missy reageert zelf al snel op haar post. Veel volgers reageerden namelijk geschrokken omdat ze niet konden geloven dat Meghan aan Missy die informatie zou vertellen. ,,Ik moet zeggen dat ik geen idee heb van hoe lang Meghan al zwanger is! Ik gokte gewoon op vier maanden!” Helaas, wanneer Meghan is uitgerekend blijft dus een geheim.

Meer DenD