Presentatrice Lauren Verster is bevallen

Lauren Verster
Door: Lies Jansen
14-01-2020

De 39-jarige presentatrice Lauren Verster is bevallen van haar tweede dochtertje. Op Facebook heeft ze laten weten dat alles goed gaat, met ‘Meggy’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lauren schrijft: ,,Klein, knuffelbaar en (tot nu toe:) super tevreden. Zelf ben ik helemaal ‘high on adrenaline’; stuiter het huis door alsof ik twintig cappuccino’s gedronken heb en voel me topfit. Samen zijn we nu echt een familie, voor mij voelt dat veilig en stevig (ben zelf enig kind dus heb geen idéé wat het is om een zusje te hebben..) We zenden jullie alle liefs vanaf de woonboot.”

Eerste testen waren negatief

Begin juli vertelde Lauren aan Shownieuws zwanger te zijn. Ze kwam er zelf vrij laat achter. Een vreemde situatie gezien de testen eerst twee keer negatief waren. Hierdoor heeft ze in het beginstadium van de zwangerschap wel alcohol gedronken: ,,Ik had het twee keer getest maar de uitslag was negatief. Ik ben dus ook nog lekker op vakantie gegaan met drank en van alles en nog wat. Maar ja, die testen sloegen negatief uit!”

Meer DenD