Primeur: huwelijkspartij John de Mol in het Parijse Lido

Hier trouwde John de Mol|John de Mol Els Verberkt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het huwelijk van mediatycoon John de Mol en zijn levenspartner Els Verberk werd gevierd aan de Champs-Élysées 116: in het prachtige variététheater het Lido. Midden in de liefdesstad Parijs verklaarde het stel dat al 30 jaar samen is elkaar eeuwige trouw.

Dit weekeinde onthulde DenD.nl ook als eerste dat John en Els in het diepste geheim waren getrouwd.

Het Venetiaanse theater, waar ooit Edith Piaf, Marlene Dietrich, Josephine Baker, Lauren en Hardy en vele andere grootheden optraden, stond in het teken van het Nederlandse media-huwelijk van het jaar.

Select gezelschap

Slechts een zeer select gezelschap was erbij in Parijs. Ook om het ‘lekken’ van deze bijzondere gebeurtenis te voorkomen. DenD meldde zondag dat Jeroen van der Boom en Anita Meijer, een goede vriendin van de familie De Mol, er hebben opgetreden.

Er werd niet zomaar voor het Lido in Parijs gekozen. Daar komt de wereld van het variété en entertainment samen in de revue. En uiteraard werd en wordt er ook gedanst tijdens de grote revue’s in het Lido.

LEES OOK:

‘Primeur: Ondanks alle glitter kiest John de Mol voor echte liefde’

‘Wie is de nieuwe mevrouw De Mol?’

Gerucht: ‘John de Mol in het diepste geheim getrouwd’

Ballet en dansen is de grote passie van Els de Mol-Verberk. Ze deed de Balletacademie in Tilburg met succes en later werd ze danseres. Ze verzorgde de balletten bij de tv-shows die door De Mol zijn geproduceerd.

Bluebell Girls

Het elite-dansgezelschap van het Lido is de Bleubell Girls, vernoemd naar de oprichtster Margaret Kelly (Miss Bluebell) die opmerkelijk blauwe ogen had. De danseressen moeten minimaal 1,75 meter zijn om mee te mogen doen.

,,Veel mensen denken bij het woord showballet nog steeds aan de Parijse Bluebells, die topless dansen en allemaal tegelijk hun benen omhoog gooien”, zo zei Els Verberk 26 jaar geleden in een interview met Trouw over de danseressen in het Lido.

John de Mol Els Verberkt

Tags

ELS VERBERKGETROUWDJOHN DE MOLLIDOPARIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck