Prins Albert ontmoet buitenechtelijke kinderen: ‘Ex-geliefde was erbij’

Albert ontmoet zijn buitenechtelijke kinderen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Albert heeft zijn buitenechtelijke kinderen Jazmin Grace Grimaldi en Alexandre Grimaldi-Coste ontmoet in New York. Zijn ex-geliefde Nicol Coste was ook aanwezig bij het bezoek, terwijl Charlène nergens te bekennen was.

Albert trouwde in 2011 met Charlène en in 2014 werd hun tweeling Gabriella en Jacques geboren. Voor Charlène waren dit haar eerste kinderen, maar voor Albert niet. Uit DNA-testen bleek dat Albert al eerder een kind had gekregen met de Amerikaanse Tamara Rotolo: de nu 30-jarige Jazmin Grace.

Goede band

Jazmin woont in Amerika en timmert aan de weg als actrice. Ze ontmoette haar vader voor het eerst toen ze elf jaar was en heeft sindsdien een goede band met hem. Jazmin post zelfs zo nu en dan foto’s van de tweeling op social media.

Jazmin is overigens niet het enige buitenechtelijke kind van Albert. In 2003 kwam zijn zoon Alexandre ter wereld en in 2005 erkende Albert dat hij met de stewardess Nicol Coste een zoon heeft. Ook met Alexandre heeft Albert een goede band.

Charlène niet aanwezig, ex-geliefde wél

En dat Albert een goede band heeft met zijn buitenechtelijke kinderen, blijkt wel uit het feit dat hij ze is komen opzoeken in New York. Nicole, die ook bij het bezoek aanwezig was, heeft een foto op Instagram gedeeld waar Albert samen met Jazmin en Alexandre op de foto staat. En hoewel Charlène op dit moment ook in New York is, zou zij niet aanwezig zijn geweest bij de ontmoeting.

Tags

PRINS ALBERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck