Prins Andrew roept dochter Beatrice niet op als getuige

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Naar verwachting wordt prinses Beatrice, dochter van prins Andrew, niet opgeroepen als getuige in zijn misbruikzaak tegen Virginia Giuffre.

Prins Andrew spaart zijn oudste dochter prinses Beatrice. Zoals het er nu naar uitziet zal zij niet worden opgeroepen als getuige in de zaak die tegen hem wordt aangespannen. Dat meldt de Britse krant The Telegraph. Het was mogelijk dat de prins haar zou oproepen. Dit omdat zij kon verklaren dat het verhaal van Andrew dat hij met haar thuis was op één van de momenten dat hij Giuffre misbruikt zou hebben. Sterker, tijdens een interview met de BBC zei hij: ,,Op die specifieke dag was ik thuis met de kinderen en ik nam Beatrice mee naar Pizza Express in Woking voor een feestje.” Hij zegt dat zich herinnerd te hebben omdat het voor hem iets ongewoons was om te doen.

Titels en patronages

De zaak gaat Andrew niet in de koude kleren zitten. Enkele dagen terug kreeg hij van zijn moeder hoogstpersoonlijk te horen dat hij zijn titels en patronages kwijtraakte. De prins is nog in de lijn van successie voor de troon. Het verlies van zijn titels kwam nadat bekend werd dat hij zich mag gaan verantwoorden tegenover de rechter. Tegen de prins is een misbruikzaak aangespannen door Virginia Giuffre.

Het veelbesproken interview

Tags

PatronagesPizza ExpressPrins AndrewPrinses BeatricetitelsVirginia GiuffreWoking

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie