Prins Andrew weer connectie met ‘foute’ zakenman?

Prins Andrew
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De Britse prins Andrew staat weer onder vuur. Nu blijkt dat de prins weer wordt gelinkt aan een verdachte zakenman. Zo zou Andrew in het verleden hebben gelogeerd met Peter Nygård, een Fins-Canadese miljardair die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, zo meldt the Daily Telegraph.

Jeffrey Epstein

Prins Andrew was eind vorig jaar veel in het nieuws wegens zijn vriendschap met Jeffrey Epstein. Jeffrey Epstein pleegde vorig jaar zelfmoord in zijn cel, waar hij zat in afwachting van een nieuwe strafzaak wegens seksueel misbruik van minderjarigen.

Peter Nygård

Peter Nygård wordt nu ook verdacht van verkrachting van meerdere minderjarige meisjes. Dit zou betekenen dat prins Andrew wel meerdere contacten had met ‘foute’ zakenmannen. Tegen Nygård loopt nu een rechtszaak. Zelf ontkent hij alle beschuldigingen.

Er is nog geen reactie van Andrew op deze kwestie. In november gaf hij een interview over zijn vriendschap met Epstein, waarin hij vertelde niks te weten over dit seksueel grensoverschrijdende gedrag van zijn vriend. Ook ontkende hij een van de meisjes die heeft aangegeven te zijn misbruikt, ooit te hebben gezien. Een foto waar Andrew met dit meisje op stond zou volgens hem bewerkt kunnen zijn.

 

 

Tags

ANDREWBRITSE ROYALSJEFFREY EPSTEINPETER NYGÅRDPRINSPRINS ANDREWROYALS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck