Prins Charles draagt voor het eerst een mondkapje

Door: DitjesDatjes
01-10-2020

Tijdens een bezoek aan Belfast verscheen prins Charles woensdag voor het eerst in het openbaar met een mondkapje. Ook zijn echtgenote Camilla droeg de gezichtsbedekking, maar zij was al eens eerder gefotografeerd met een mondkapje op. Toen zij – op afstand – met mensen in gesprek gingen, deed het paar dat wel zonder mondkap.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De prins van Wales en de hertogin van Cornwall bedankten op verschillende plekken het zorgpersoneel dat aan de frontlinie werkt tijdens de coronacrisis. Ook bezochten ze een organisatie die vrouwen en kinderen helpt die te maken hebben gehad met huiselijk geweld.

Er was tijdens de trip ook tijd voor een luchtiger bezoekje: Charles en Camilla gingen langs bij de maker van de ijzeren troon die werd gefabriceerd voor het allerlaatste feestje na de opnames van serie Game of Thrones. Alhoewel het paar geamuseerd naar de troon keek, gingen zij niet op de ijzeren zetel zitten.

Daarmee volgden ze het voorbeeld van Charles’ moeder. Koningin Elizabeth en prins Philip bezochten in het voorjaar van 2014 de set van de populaire serie in Noord-Ierland, maar ook zij namen – tot teleurstelling van vele fans van de show – geen plaats op de troon.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD