Prins Charles steelt de realityshow!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Prins Charles maakt een cameo-appearance in de serie Keeping Up With The Aristocrats. Hij geeft advies over een nieuwe kudde vee..

Met de serie Keeping Up With The Aristocrats krijgen Britse televisiekijkers van de zender ITV een kijkje in de keuken van vier Aristocratische families. De serie volgt Lord Fitzalan-Howard (Hertog van Norfolk) en zijn vrouw, prinses Olga Romanoff (afstammeling van de Russische tsarenfamilie), Lord Ivar Mountbatten (de zoon van de neef van prins Philip) en zijn man en Alexandra Sitwell (lid van een adellijke familie) en haar man. De laatste aflevering is aanstaande maandag, en dan maakt wel een heel bijzonder iemand zijn opwachting…

Landbouwbeurs
Dan zijn Lord en Lady Fitzalan-Howard namelijk op een jaarlijkse landbouwbeurs in het Noord-Engelse Harrogate. Niemand minder dan prins Charles, de zoon van koningin Elizabeth, is daar ook. Hij maakt daar een praatje met de Lord en Lady. Dat meldt Hello! Magazine. Camilla, de vrouw van Charles, zou er volgens het magazine ook bij aanwezig zijn geweest, maar liet zich niet door de cameralens vangen.

Kudde vee
De prins voorzag de hoofdpersonen van een beetje advies over een nieuwe kudde vee. De Lord kon dit advies naar verluidt wel waarderen. Hij zei na het vertrek van de prins: ,,Goed, Koninklijke goedkeuring. Dit is goed.”

Lokale scholen
Prins Charles bezit zelf een organische boerderij in zijn hertogdom. Hij zou gebruik maken van vooruitstreven agriculturele technieken om zijn voedsel te produceren. Het voedsel dat hij produceert wordt geleverd aan restaurants, supermarkten en lokale scholen.

Tags

CAMILLA PARKER BOWLESPRINS CHARLESREALITYREALITY TVREALITYSHOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck