JUICE: ‘Prins Constantijn samen met zoon uit club gezet’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Niemand minder dan Prins Constantijn zou zaterdagavond samen met zijn zoon uit club Escape zijn gezet in Amsterdam. Dat meldt Juicekanaal Reality FBI.

Uit club Escape gezet

Deze hele week staat in het teken van Amsterdam Dance Event (ADE). Ook Prins Constantijn en zijn zoon zijn feestend gespot in club Escape waar Sunnery James en Ryan Marciano zaterdagavond optraden. Juicekanaal Reality FBI kreeg de ochtend daarna een verontrustend bericht van een bezoeker die ook op het feest aanwezig was.

“Door security naar buiten geduwd”

“Prins Constantijn was gisteravond/vannacht met zijn zoon(s) aanwezig op ADE bij Sunnery James en ryan Marciano in Escape. Hij liep daar rond zonder beveiliging en op een gegeven moment werd hij door de security naar buiten geduwd. (…) Toen we beneden aankwamen om de grote zaal in te lopen komt de security met drie man aanlopen en die hielden Prins Constantijn tegen en begeleiden hem met een vaart zo naar de uitgang. Het was 1000% Prins Constantijn.”

Aan de hand van dit berichtje doet Reality FBI een oproep naar de volgers: “Hebben meer mensen dit zien gebeuren in de Escape op ADE? Blijkbaar is de Prins met z’n zoon uit de zaal getrokken.” 

“Zijn zoon rende erachter aan”

Hier volgen al snel twee antwoorden op van andere getuigen die aanwezig waren:

“Hij is echt naar buiten gebracht. Ik zag vijf minuten later de security weer teruglopen naar hun plaats. Heb hem niet meer gezien maar dat wil niet zeggen dat hij niet meer binnen is geweest. Het leek er echt op alsof hij eruit gezet werd, maar niet op een zachte manier. (…) Hij werd wel een beetje geduwd ja. Zijn zoon rende er ook achteraan.”

Iemand anders reageert op het Juicekanaal: “Heb hem wel gezien ja, maar niet dat incident.”

Waarom de Prins en zijn zoon uit de club zouden zijn gezet, is onbekend. 

Tags

PRINS CONSTANTIJNZOONS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie