Prins George heeft levende mieren gegeten met Bear Grylls

Prins George at levende mieren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bear Grylls heeft prins George ontmoet. Bij de eerste ontmoeting gebeurde er iets bijzonders, de kleine prins heeft namelijk levende mieren in zijn mond gestopt en opgegeten. En volgens Grylls vond George het nog lekker ook!

George grote fan

Bear Grylls is onder meer bekend van het survival programma ‘Man vs Wild’ van Discovery Channel waarin hij de meest bizarre dingen heeft opgegeten. Een hart van een eland, een oog van een schaap en olifantenpoep: niets is te gek voor de avonturier.

Prins George is kennelijk onder de indruk van wat de avonturier allemaal beleeft. ,,Ik was aanwezig bij het Prince William’s Kings Cup-evenement en de koninklijke familie was daar natuurlijk ook. Toen sprak Carole Middleton mij aan”, vertelde Grylls in ‘Good Morning Britain’. ,,Ze zei: ‘George is een grote fan van je show, zou je hallo tegen hem willen zeggen?”’

Samen levende mieren eten

De avonturier twijfelde geen moment en toen hij met George aan het praten was, liepen er plotseling mieren over zijn voeten. ,,Hij keek me aan met die grote, verbaasde ogen en ik zei: ‘Kom op, we moeten ze opeten”, onthulde Grylls.

George aarzelde even, maar liet zich toen overhalen. ,,We aten samen, en het was een voorrecht om de toekomstige koning zijn eerste mier te geven. Zijn ogen straalden als iemand in de wildernis zijn angsten onder ogen komt en overwint. Wat een kleine held!”

Tags

PRINS GEORGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck