Prins Harry annuleert reis naar Nederland…waarom?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eerder deze week werd bekend dat prins Harry een bezoek gaat brengen aan Nederland, maar nu is dat bezoek geannuleerd.

Invictus Games

Op 8 en 9 mei zou de Britse prins William naar Nederland komen voor de Invictus Games, die in 2020 in Den Haag worden gehouden. Nu het bezoek van Harry niet doorgaat, voedt dat natuurlijk de geruchten over de bevalling van Meghan Markle. Velen vonden het al opmerkelijk dat de prins volgende week in Nederland zou zijn. Voor zover bekend is Meghan Markle nog niet bevallen maar dat kan ieder moment gebeuren.

Geruchten

Hoewel er nog nog geen officieel bericht uit is gegaan dat Meghan is bevallen, is de kans volgens veel Britten groot dat ‘Baby Sussex’ al geboren is. Afgelopen week zijn er namelijk ambulances gezien rondom het huis waar de Amerikaanse samen met haar prins woont en Meghan zou eind april zijn uitgerekend. Er is zelfs een wedbureau waar men niet meer kan inzetten, omdat de eigenaar ervan overtuigd is dat het kindje al is geboren.

Volgens een woordvoerder is de reden van de annulering ‘logistieke problemen’. Volgens de Britse site telegraph.co.uk komt de prins nog wel op 9 mei naar Nederland, maar vliegt hij dezelfde dag weer terug.

Tags

BEVALLENBEZOEKKINDJEMEGHAN MARKLENEDERLANDPRINS HARRYZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck