‘Prins Harry geeft tienduizenden euro’s uit aan haartransplantatie’

Prins Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Een kale plek midden op je hoofd, omringd door haren die zo dun zijn dat je het amper een kapsel kunt noemen: De nachtmerrie van elke man die ouder aan het worden is, ook die van Prins Harry, blijkt.

De 35-jarige Prins Harry zou al een aantal keer gespot zijn bij de kliniek Philip Kingsley Trichological Clinic in de wijk Mayfair in Londen. Hij zou aan het overwegen zijn een haartransplantatie te nemen, meldt The Sun. De geruchten gaan dat hij daar niet alleen op gesprek is geweest, maar zelfs al iets heeft laten doen om zijn kapsel weer vanouds te maken.

Haaruitval door stress

Experts zouden al langer gezien hebben dat Prins Harry zijn haar aan het verliezen was. Dit is natuurlijk geen wonder na de Megxit, stress veroorzaakt nou eenmaal haaruitval. Waar Harry het vroeger heerlijk vond om grapjes te maken over de haarlijn van zijn broer, is hij nu zelf de pineut.

Het bedrag dat Harry van plan is te investeren is niet mis. Hij denkt eraan €57,000 uit te geven aan zijn nieuwe haar-coupe. Een andere kliniek waar Harry waarschijnlijk niet in behandeling gaat zegt over zijn haar: ,,Als hij nu geen actie onderneemt, krijgt hij vanaf zijn veertigste een serieus kaalheidsprobleem, net als zijn broer.”

Familieprobleem

Kaalheid blijkt in de familie te zitten. Niet alleen Prins Harry en zijn broer William hebben last van dit ouderdomskwaaltje, ook hun vader en opa hebben dit. Prins Harry doorbreekt dit patroon door implantaten te nemen: ,,Hij is een moderne prins en hij wil er zo lang mogelijk jong uit blijven zien”, meldt Daily Star.

Tags

FAMILIEHAARHAARTRANSPLANTATIEKAPSELMEGXITPRINS HARRYWILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck