Prins Harry gewaarschuwd: ‘Geen terugkomst in koninklijke familie als hij de prijs ontvangt’

Prins Harry is gewaarschuwd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Harry en Meghan zijn genomineerd voor de mensenrechtenprijs Ripple of Hope Award 2022. En dat zorgt voor de nodige ophef: velen zijn verbaasd om het feit dat de keuze is gevallen op Harry en Meghan. Nu wordt er gefluisterd dat Harry een waarschuwing heeft gekregen vanuit de koninklijke familie…

Harry en Meghan maken kans op de Ripple of Hope Award 2022, uitgereikt door Robert F. Kennedy Human Rights Organization, voor het werk van hun eigen non-profit Archewell Foundation op het gebied van geestelijke gezondheid en rechtvaardigheid.

‘Absurd’

Een ‘absurde keuze’, zei Kennedy-historicus professor David Nasaw, die het boek The Patriarch schreef over de vader van president Kennedy, al eerder. ,,Het is belachelijk en absurd. Als je kijkt naar de mensen die in het verleden de Robert Kennedy-prijs hebben gekregen – Bill en Hillary Clinton, Nancy Pelosi, bisschop Desmond Tutu – dan moet je je afvragen wat Harry en Meghan hier doen”, zei hij in The Mail on Sunday. ,,Wat hebben ze in godsnaam gedaan om dit te verdienen? Welk percentage van de rijkdom van Harry en Meghan gaat naar goede doelen?”

‘Harry is gewaarschuwd’

Nu blijkt dat het niet zeker is dat Harry en Meghan aanwezig zullen zijn op 6 december, de dag dat de prijs uitgereikt wordt. Zo vroeg een journalist van een Amerikaanse krant aan de organisatoren van de prijsuitreiking of Harry en Meghan aanwezig zullen zijn. ,,We kunnen de aanwezigheid van een bekroonde op ons evenement niet garanderen”, luidde de reactie. Waarom? Volgens een insider is Harry gewaarschuwd door de koninklijke familie om de prijs in ontvangst te nemen. ,,Ik heb zojuist vernomen dat het Harry volkomen duidelijk is gemaakt dat als hij wil terugkeren naar de koninklijke familie, hij niet de Ripple of Hope-awards in New York moet bijkomen.”

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie