‘Prins Harry heeft spijt van verlaten Britse Hof’

Harry heeft spijt
Door: Charlotte Wijnen
23-07-2021

Prins Harry heeft spijt dat hij zijn koninklijke leven in Engeland heeft opgegeven voor een leven met Meghan in Amerika. Het EK voetbal dat onlangs zorgde voor een hoop opwinding bij de Britten, rakelde de heimwee weer op.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Jaloers toekijken

Harry moest jaloers toekijken hoe zijn broer William en zijn familie het Engelse voetbalteam aanmoedigden bij het EK. Tegelijkertijd vond het jaarlijkse Wimbledon-tennistoernooi plaats, dat lang een favoriet is van zowel Harry als van Meghan.

,,Hij kreeg massa’s berichten van zijn vrienden uit Engeland, waar ze allemaal juichten en een geweldige tijd samen hadden”, zegt een bron in National Enquirer. ,,Harry kan een blij gezicht hebben, maar het valt vaak weg als hij zijn familie en vrienden op tv in de koninklijke loge ziet zitten en zich amuseren.”

Heimwee naar boven

Bij die momenten komt de heimwee weer naar boven. ,,Hij genoot van vele gelukkige tijden toen hij William en Kate’s derde wiel was en samen met hen het tennistoernooi en voetbalwedstrijden bijwoonde”, aldus de bron. ,,Hij mist Engels bier dat hij dan dronk en eten zoals saucijzenbroodjes.”

Bronnen beweren dat Meghan Harry probeert te helpen het Amerikaanse honkbal te volgen, maar hij vindt de sport langzamer dan wat hij gewend is. Volgens de bron realiseert Harry zich steeds meer dat hij meer achterliet dan hij dacht. ,,Hij heeft spijt en er is nu geen weg meer terug.”

Meer DenD