Prins Harry keert terug naar de Queen zonder gezin

Door: Ditjes en Datjes
15-08-2021

Prins Harry zal aan het einde van dit jaar een weekend in Nottinghamshire doorbrengen. Meghan en de kids laat hij achter, maar hij komt niet alleen…

De reden van Harry zijn bezoek is voornamelijk om de planning te leiden voor de Invictus-wedstrijden van de militaire veteranen van volgend jaar in Nederland. Dit laat de Express weten. Ook zal hij op de thee komen bij zijn grootmoeder, de Queen, voordat hij terugvliegt naar zijn huis in Californië. Of hij ook tijd zal maken om zijn broer prins William te zien, is niet bekend.

Filmploeg

Hoewel hij hoogstwaarschijnlijk zijn vrouw Meghan (40) en kids Archie (2) en baby Lilibet achterlaat in hun £ 11 miljoen Montecito villa, zal de hertog van Sussex niet alleen reizen. Bronnen zeggen dat hij zal worden vergezeld door een filmploeg van Netflix terwijl hij deelnemers toespreekt in Stanford Hall, het rehabilitatiecentrum van het leger voor gewonde soldaten.

100 miljoen pond

De crew zal filmen als onderdeel van een deal van £ 100 miljoen die vorig jaar werd gesloten tussen Netflix en de Archewell Foundation van Sussex, om Heart of Invictus te produceren, een documentaire over de games.

Of Harry tijdens zijn bezoek aan het VK ook tijd zal maken om zijn broer prins William te zien, is nog niet bekend.

Meer DenD